Zenith Hr Danışmanlık

Şirket Hakkında
Her geçen gün biraz daha dijitalleşen dünyada, şirketlerin nitelikli IT kaynağına olan ihtiyacı artıyor. Zenith HR, sektördeki ihtiyaçları doğru ve hızlı bir şekilde karşılamak amacıyla kurulmuş olup, IT sektöründe nitelikli insan kaynağının bulunmasına yönelik, seçme ve yerleştirme konusunda hizmet veren bir danışmanlık firmasıdır. İnsan kaynakları alanındaki deneyimli ekibiyle, asıl uzmanlık alanı olan IT pozisyonlarına yönelik seçme ve yerleştirme hizmetleri vermektedir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Zenith Hr Danışmanlık
Sektörü: Eğitim / Danışmanlık » Danışmanlık
Yetkili Kişi: Hande Kizir
Adres: Eski Büyükdere Cad. Orjin Plaza. No:27 34485 Maslak/istanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 4032525
Web Sitesi: https://zenith-hr.com/
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Zenith Hr Danışmanlık firma bilgileri. Zenith Hr Danışmanlık adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Zenith Hr Danışmanlık ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Zenith Hr Danışmanlık firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 04-11-2021 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.