Zentransport Lojistik San.iç Ve Dış Tic.ltd.şti.

Şirket Hakkında
Zentransport Lojistik San.iç, İstanbul ili BAŞAKŞEHİR MAH.ŞAİR ERDEM SOK.BİZİM MİMARLAR KOP.152.BLOK C2 D.2 ONURKENTBAŞAKŞEHİR adresinde bulunmaktadır. Firma Taşımacılık / Nakliye » Uluslararası Nakliyat sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi FULYA TOPRAK dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
ZENTRANSPORT Lojistik , geniş servis ağı ile dünyanın dış ticaret açısından önem arz eden tüm noktalarında Karayolu,denizyolu,havayolu,demiryolu, gümrükleme, depolama ve dağıtım hizmetleri vermektedir.Tüm avrupa ve orta doğu ülkeleri için hizmet vermekteyiz.

ZENTRANS Logistics serve distribution, storage, customs, roadway, airway, seaway and railway services with wide service network in the world with all the points that are important in terms of foreign trade.

İletişim Bilgileri
Firma: Zentransport Lojistik San.iç Ve Dış Tic.ltd.şti.
Sektörü: Taşımacılık / Nakliye » Uluslararası Nakliyat
İkincil Sektörü:Taşımacılık / Nakliye » Karayolu Taşımacılığı
Yetkili Kişi: FULYA TOPRAK
Adres: BAŞAKŞEHİR MAH.ŞAİR ERDEM SOK.BİZİM MİMARLAR KOP.152.BLOK C2 D.2 ONURKENTBAŞAKŞEHİR
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 7777744
Faks: (212) - 7777740
Web Sitesi: www.zen-transport.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Romanyabükreş - Tr İthalat
Total olarak aylık yaklaşık 65 araçlık yüklememiz olacaktır.TR 'de 12 ayrı destinasyon mevcut.Yıllık Sabit imkan ve fiyatlarınız ile bize ulaşa...
Zentransport Lojistik San.iç firma bilgileri. Zentransport Lojistik San.iç adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Zentransport Lojistik San.iç ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Zentransport Lojistik San.iç Ve Dış Tic.ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 09-09-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.