Zet Vize & Danışmanlık Hizmetleri

Şirket Hakkında
yurt dışına yapacağınız seyahatler öncesinde yapmanız gerekli olan vize işlemlerinizi en hızlı, en kolay, en güvenilir ve tabiki en ucuz yoldan halledebilmeniz adına size bir rehber olabilmesi için tasarlanmıştır.

MİSYON
Genç ve dinamik bir kadroyla oluşturulan firmamız, sizler için vize işlemlerini kolaylaştırarak, sizleri konsolosluk kuyruklarında beklemekten ve birçok prosedürle uğraşmaktan kurtararak sorunsuz bir şekilde vizenizi alabilmenizi sağlamayı hedeflemektedir. Ayrıca firmamız, verdiğimiz danışmanlık hizmetiyle de Uzakdoğu’ya yapacağınız seyahatler ve yapacağınız iş anlaşmaları esnasında karşılaşabileceğiniz sorunları çözmenizde tecrübeli rehberlerimizle birlikte yardımcı olarak, seyahatinizin sorunsuz ve sizin için daha verimli geçmesini amaç edinmiştir.

VİZYON
Firmamız, genç ve dinamik kadrosuyla ve sorunsuz iş bitirme yetisiyle sizin ve şirketinizin Uzakdoğu’daki en büyük yardımcısı olmayı hedeflemektedir. Bu hedef doğrultusunda memnun kalan müşterilerimizin bizlere yeni müşteriler kazandıracağı inancıyla, dürüst çalışma prensibinden asla ödün vermeden yolumuza devam edeceğiz.

Zet Vize &
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Zet Vize & Danışmanlık Hizmetleri
Sektörü: Turizm / Otel » Turizm Seyahat Acentaları
İkincil Sektörü:Hizmet » Hizmetler Diğer
Yetkili Kişi: İlyas A.Halık
Adres: Yalı Köşkü Cd. Yalı Köşkü Han No:316 K:2 Sirkeci
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5124060
Web Sitesi: www.zetvize.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Zet Vize & firma bilgileri. Zet Vize & adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Zet Vize & ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Zet Vize & Danışmanlık Hizmetleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 14-08-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.