Zeybek E-ticaret

Şirket Hakkında
EMLAK, SATILIK EMLAK, GAYRİMENKUL, VİLLA, ARSA, ARAZİ, ÇİFTLİK, AYAKKABI FABRİKASI, SALÇA VE ZEYTİNYAĞI FABRİKASI, HER TÜRLÜ FABRİKA, OTEL, MOTEL PANSİYON, HER TÜRLÜ MADEN, MADEN CEVHERİ, SU KAYNAĞI, YARASA GÜBRESİ, BERGAMA YÖRESİNE AİT TURİSTİK ALANLARIN, GIDA VE DİĞER ÜRÜNLERİN TANITIMI VE SATIŞI, ARACILIK HİZMETLERİ, DANIŞMANLIK VE ARACILIK HİZMETLERİ, CEVİZ, ÇAM FISTIĞI, ÇİKOLATALI CAM FISTIĞI, CAM FISTIĞI HELVASI, KUZU KESTANESİ, KURU BAKLİYAT, GIDA MADDELERİ, ŞİFALI BİTKİLER, KURUTULMUŞ GIDA ÜRÜNLERİ, KURU DOMATES, DOMATES VE BİBER SALCASI, ZEYTİN, ZEYTİN YAĞI, ZEYTİNYAĞ MAMÜLLERİ, BERGAMA TULUM PEYNİRİ, SAKIZLI KARANFİLLİ LEBLEBİ, GÜLLÜ LOKUM, TAHİN HELVASI, KİLİM, HALI, EL SANATLARI, KOLLEKSİYON ÜRÜNLERİ, TAKIVE AKSESUARLAR, GRANİT TAŞ, BERGAMA TAŞLARI, MERMER, TÜM OTELLERE VE BÜYÜK KURULUŞLARA ORGANİZASYON, SU BALESİ, SALON SİRKİ, PALYAÇO, GÖSTERİ GURUPLARI, ANİMASYON GÖSTERİLERİ, ANİMASYON GRUPLARININ TEMİNİ, DANS GÖSTERİLERİ, REVÜ GÖSTERİLERİ, ANİMASYON VE GÖSTERİ GRUPLARI TEMİN EDİLİR DANIŞMANLIK VE ANLAŞMA YAPILIR, www.ebergama.com
Zeybek E-ticaret
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Zeybek E-ticaret
Sektörü: Hizmet » Pazarlama
Yetkili Kişi: göksel zeybek
Adres: gazi paşa mah. galenos cad
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 6316265
Web Sitesi: www.ebergama.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Zeybek E-ticaret firma bilgileri. Zeybek E-ticaret adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Zeybek E-ticaret ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Zeybek E-ticaret firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 10-11-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.