Zinoks Metal Tasarım San. Tic. Ltd. Şti.

Şirket Hakkında
Zinoks metal tasarım San. Tic. Ltd. Şti.

Firmamız; grup şirketleriyle birlikte 43 yıldır inşaattan dekorasyona, çelik konstrüksiyondan, lazer kesim faaliyetlerine kadar çeşitli sektörlerde faaliyet göstermektedir. Gelişen teknolojiyi yakından takip etmeyi ilke edinmiş olan grubumuz, ZİNOX markası ile Cnc Lazer Kesim, Büküm ve İmalat sektörlerinde farklı bir sinerji oluşturmuştur.

Lazer kesimde Trumpf markasına ve kesim kalitesine güvenen Zinox, bünyesinde 2 adet Trumpf TCL 3050 Lazer Kesim tezgâhı bulunuyor. Geniş makine parkı sayesinde siz değerli müşterilerimizin mamul ve yarı mamullerini istenilen hassasiyet ve kalitede sunacak altyapıya sahiptir. ISO 9001:2000 Kalite güvencesi ve uzman kadromuzla Kaliteli hizmet, uygun fiyat ve zamanında sevk anlayışımız ile çözüm ortağınız olmak istiyoruz…

Özellikle Fason lazer kesim çalışmalarında hassasiyet ve ürün teslim süreleri gerçekten büyük önem taşımaktadır. Firmamız bunun bilincinde olup konusunda uzman ekibi ile aksaklıklara
Zinoks Metal Tasarım
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Zinoks Metal Tasarım San. Tic. Ltd. Şti.
Sektörü: Maden ve Metal » Metal İşleme Hizmetleri
İkincil Sektörü:Makina » Makina Parçaları
Yetkili Kişi: kadir zümrütel
Adres: İkitelli O.S.B. Bağcılar - Güngören San. Sit. 2.Blok No:31-33-35-36 İkitelli - K. Çekmece / İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 6716465
Faks: (212) - 6716461
Web Sitesi: www.zinox.com.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Zinoks Metal Tasarım firma bilgileri. Zinoks Metal Tasarım adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Zinoks Metal Tasarım ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Zinoks Metal Tasarım San. Tic. Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 08-01-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.