Öz-bir Gıda İnşaat Sanayi Ltd.şti

"Öz-Bir ÖZÜ SÖZÜ BİR"

Şirket Hakkında
ÖZ-BİR GIDA LTD

Kuruluşundan bu güne değin, Doğal Naturel El ve Ev yapımı ünürünler üretip sizlerin beğenisine sunmaktayız. Ticari kaygıların ötesinde kültürümüzün bir parçası olan doğal el ve ev yapımı gıdalarımızı sizlerin beğenisine sunmak ve bu kültürü yaşatabilmek her daim öncelikli hedefimiz olmuştur. Sağlıklı ve lezzetli bir yaşam için, el ve ev yapımı ürünlerimiz sizlerin beğenilerinize sunulmakla beraber; Özlediğiniz lezzetler ÖZ-BİR Gıda kalitesi ve güvencesi ile sofralarınızda damak zevki vermektedir . Herşey Doğanın İçinde Saklı "Bizler sadece biraz Un ve Sevgi katıyoruz "
Öz-bir Gıda İnşaat
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Öz-bir Gıda İnşaat Sanayi Ltd.şti
Sektörü: Gıda / Tarım » Unlu Ürünler / Makarna
İkincil Sektörü:Gıda / Tarım » Catering
Yetkili Kişi: Mustafa Refik
Adres: Tepekum Mahallesi 1146.Sokak No 17 Merkez ADAPAZARI / SAKARYA
Şehir: Sakarya
Ülke: Türkiye
Telefon: (264) - 2786464
Faks: (264) - 2786464
Web Sitesi: http://www.oz-bir.tr.gg
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Tarhana ; Halk tarafından sevilerek yenen, vitamin ve besin değiri açısından oldukça yüksek bir yiyecek çeşididir. İçerisine katılan, Nane, Maydan...
İlan Talep ve Teklifleri
Tarhana Çorba Da Kampanyalı Satışlarımız Devam Ediyor
NATUREL EL VE EV YAPIMI DOĞAL TARHANA ÇORBAMIZ DA KAMPANYALI SATIŞLARIMIZ DEVAM EDİYOR 1 KG TARHANA 4.10 TL
Öz-bir Gıda İnşaat firma bilgileri. Öz-bir Gıda İnşaat adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Öz-bir Gıda İnşaat ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Öz-bir Gıda İnşaat Sanayi Ltd.şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 09-12-2006 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.