Concept Gayrimenkul Danışmanlık

Şirket Hakkında
Hakkımızda ;2008 yılında CONCEPT DANIŞMANLIK çatısı altında kurulduk. İstanbul’un emlak konusunda en çok ilgi gören bölgesi Tuzla’da o günden bu yana çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Emlak sektörüne profesyonel olarak yaklaşan firmamız, gerek Tuzla satılık konut arayanlara, gerek Tuzla kiralık konut arayanlara aynı kalitede hizmet sunarak, alıcı ve satıcı konumunda yer alan her iki tarafın da koşulsuz memnuniyetini hedefliyor. Hakkımızda Bölgenin tamamına hakim ve sürekli güncellenen geniş bir portföye sahip olan firmamız, sadece var olan binaların alımı satımı ile değil, aynı zamanda Tuzla’da yeni konut projeleri ile ilgili hizmetlerle de Tuzla’da emlak arayışında olanlara ulaşıyor.

Koşulsuz müşteri memnuniyeti

Gerek İstasyon Mahallesi’nde yüzyüze hizmet verdiğimiz ofisimizdeki, gerekse Concept danışmanlık bünyesinde internet kullanıcısına hizmet götürdüğümüz www.tuzlasatilikdaire.com web sitemizdeki önceliğimiz, Tuzla satılık daire, ya da Tuzla kiralık daire konusuyla ilgilenen bütün müşterilemizin arayışlarına kaliteli ve güvenilir hizmet anlayışımızla çözüm üretmek ve koşulsuz müşteri hizmetini sağlamaktır.

Tuzla bölgesinde emlakla ilgilenen müşterilerimizle uzun yıllar devam eden iş ilişkilerimiz, bu yaklaşımımızın sonucunda oluşan güven ortamının en güzel sonuçları olarak örneklendirilebilir.

Hızlı çözüm

Metropolde yaşayan ve çalışan insanlar için zamanın ne kadar önemli olduğunun bilincindeyiz. İşte bu nedenle, kısıtlı zamanlarında Tuzla bölgesinde konut ya da iş yeri arayan müşterilerimizin arayışlarına en kısa sürede dönüş yapmaya büyük bir özen gösteriyoruz.

Emlak gösterme konusunda gerek ev sahibini, gerekse Tuzla’da kiralık ya da satılık emlak arayan müşterilerimizi mağdur etmeyecek titizlikte randevu sistemimizle hizmet veriyoruz. Böylece sektördeki profesyonel yaklaşımımızı gerek sahada, gerekse proje aşamasında titizlikle gösteriyoruz.



Tuzla Bölgesi’nin en geniş portföyü

Emlak sektöründe yıldızı her geçen g
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Concept Gayrimenkul Danışmanlık
Sektörü: İnşaat / Emlak » Emlakçı, Emlak Ofisi
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » İnşaat / Emlak Diğer
Yetkili Kişi: Melek Uzun
Adres: İstasyon Mahallesi İstasyon Caddesi No:165/1
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 4940900
Web Sitesi: https://www.tuzlasatilikdaire.com/
Ürünleri
Lale Park Sitesi Tuzla 3+1 Satılık daire Lale Park sitesi Tuzla 3+1 satılık daire ilanları ; Postane mahallesinde yapımına başlanmıştır.Binlerce ai...
İlan Talep ve Teklifleri
Tuzla Satılık Daire
Tuzla Satılık Daire Tuzla satılık daire , gelişen beldeleriyle bölgede yaşayanlar ve civar ilçelerde ikamet edenler tarafından yoğun bir şekilde a...
Concept Gayrimenkul Danışmanlık firma bilgileri. Concept Gayrimenkul Danışmanlık adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Concept Gayrimenkul Danışmanlık ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Concept Gayrimenkul Danışmanlık firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 27-08-2020 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.