Ramazan Ünalan Mali Müşavirlik Ve Danışmanlık Ofisi

Şirket Hakkında
Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Ramazan Ünalan, 1984 yılı İstanbul doğumlu olup ilk, orta ve lise eğitimini İstanbul'da tamamlamış olup, Avcılar Ticaret Meslek Lisesi Muhasebe bölümünü bitirdikten sonra lisans eğitimini Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Muhasebe bölümü ve Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesinde tamamlamıştır. 2005 yılında başlamış olduğu meslek hayatında kurumsal firmalarda muhasebe, mali işler ve finans bölümlerinde yönetici olarak çalışmıştır.Sahip olduğu mesleki deneyimin yanı sıra, çeşitli mesleki eğitimlere katılmış olup, çeşitli alanlarda Küçük ve Orta Boy İşletmeler İçin Türkiye Finansal Raporlama Standardı, Denetim Standartları ve Uygulamaları ile Türk Ticaret Kanunu eğitimlerine katılmıştır. Aynı zamanda Serbest Muhasebeci Mali Müşavir ruhsat sınavlarını tamamlayıp, Serbest Muhasebeci Mali Müşavir ünvanını almıştır. Eğitime gönül veren birisi olarak halen Yüksek lisans ve Bağımsız Denetçilik alanlarındaki eğitimleri devam etmektedir.

Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Ramazan Ünalan Gerçek ve Tüzel kişilerin muhasebe ve danışmanlık hizmetleri ile ilgili beklentilerini, mevzuat çerçevesinde, mesleki sorumluluk, hassasiyet ve etik kuralları içinde tutarlı, etkin, verimli, tarafsız ve en kısa zamanda karşılamak amacı ile hizmet vermek gerektiğinde tedbir ve önlemleri alabilmekte gerekli bilgi, birikim ve tecrübeye sahiptir.

Mesleğini icra ederken, gerek Mali Mevzuattaki gerekse mükellef firmaların faaliyet konularındaki gelişmeleri günü gününe ve eksiksiz bir şekilde takip ederek, mükelleflerine ulaştırarak gerektiğinde tedbir alabilmelerini ve faaliyetlerini yönlendirebilme lerini sağlar.

Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Ramazan Ünalan, muhasebe ve vergi mevzuatı açısından mahremiyetinin özenle korunmasını kendisine ilke edinmiştir.

Ramazan Ünalan Mali
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Ramazan Ünalan Mali Müşavirlik Ve Danışmanlık Ofisi
Sektörü: Hizmet » Muhasebe / Mali Müşavirlik
Yetkili Kişi: Ramazan Ünalan
Adres: Koza Mahallesi Atatürk Bulvarı Dumankaya Modern Vadi Sitesi A6 Blok D.10 Bahçeşehir Esenyurt
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 8032074
Web Sitesi: www.ramazanunalan.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Ve Danışmanlık Ofisi
MALİ MÜŞAVİRLİK HİZMETLERİ * Şirket Kuruluş İşlemleri(Anonim Şirket, Limited Şirket, Adi Ortaklık, Yabancı ortaklı ve Sermayeli Şirketler, Fact...
Ramazan Ünalan Mali firma bilgileri. Ramazan Ünalan Mali adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ramazan Ünalan Mali ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ramazan Ünalan Mali Müşavirlik Ve Danışmanlık Ofisi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 19-12-2017 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.