Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Ve Danışmanlık Ofisi

Bu ilan Ramazan Ünalan Mali Müşavirlik Ve Danışmanlık Ofisi adlı şirket tarafından Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Ve Danışmanlık Ofisi konusu ile girilmiştir. Firma bu ilanı Satım talebi, ilanı olarak İstanbul ilinden vermiştir. İlgilendiğiniz Talep/İlan bilgileri aşağıdadır.

22799
Satım
14/12/2018
Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Ve Danışmanlık Ofisi
MALİ MÜŞAVİRLİK HİZMETLERİ * Şirket Kuruluş İşlemleri(Anonim Şirket, Limited Şirket, Adi Ortaklık, Yabancı ortaklı ve Sermayeli Şirketler, Factoring ve Leasing Şirketleri, Yetkili Müesseseler) * Muhasebe sistemlerinin kurulması, uygulanması ve denetlenmesi * Vergi ve ilgili diğer mevzuata ve Tek Düzen muhasebe standartlarına uygun şekilde muhasebe defterlerinin tutulması, raporlanması, ilgililere raporların sunulması * Bilanço, kar-zarar tablosu, bildirge, beyannameler ve diğer belgelerin düzenlenip tahakkuk işlemlerinin yapılması * KDV iade işlemleri hazırlıkları * Kayıt ve belge düzeninin mevzuata uygunluğunun araştırılması * Mali tabloların ve UFRS' nın oluşturulması ve raporlanması
Ramazan Ünalan Mali Müşavirlik Ve Danışmanlık Ofisi Ramazan Ünalan Mali Müşavirlik Ve Danışmanlık Ofisi
Ramazan Ünalan Mali Müşavirlik Ve Danışmanlık Ofisi ilanları

İlana yanıt verebilmek için TurkBusinessCenter'a üye olmalısınız.

Üye Giriş - Üye olmak için tıklayınız

Ramazan Ünalan Mali Müşavirlik Ve Danışmanlık Ofisi talep ve ilanları

Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Ve Danışmanlık Ofisi
MALİ MÜŞAVİRLİK HİZMETLERİ* Şirket Kuruluş İşlemleri(Anonim Şirket, Limited Şirket, Adi Ortaklık, Yabancı ortaklı ve Sermayeli Şirketler, Fact

İlan Sayfasına Geri Dön

DİKKAT!: Bu bölümde yer alan ilanlar/talepler/teklifler, Turk Business Center'a serbestçe üye olan şirketlerin her hangi bir onay mekanizmasından geçmeden yayınladıkları tekliflerdir. Turk Business Center sadece bu sayfaların düzgün çalışmasını sağlar, tekliflerin içerikleri ya da doğrulukları konusunda her hangi bir sorumluluk kabul etmez. Başvurmanın tek yolu yayınlayan şirket ile irtibat kurmaktır. Bu teklifin yanıltıcı olduğunu düşünüyorsanız, bilgi@turkbusinesscenter.com adresine e-posta göndererek bize haber veriniz.
Türkçe English Deutsch русский Español Française Italiano العربية 日本 한국의

Ramazan Ünalan Mali Müşavirlik Ve Danışmanlık Ofisi nerede?


Haritayı büyütmek için üzerine tıklayın.

sektöründeki en güncel ürün ve hizmetler

Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Ve Danışmanlık Ofisi
MALİ MÜŞAVİRLİK HİZMETLERİ* Şirket Kuruluş İşlemleri(Anonim Şirket, Limited Şirket, Adi Ortaklık
Çözüm Ortağımız Olmak İster Misiniz?
NAVEL EUROPEAN INTERNATIONAL TÜRKİYE GENELİNDE BAYİLİK VERECEKTİR.TEL: 0 216 329 71 64www.naveleurop
Finans Ve Çözüm Ortaklığı
Uluslararası kredilerin yurt içindeki yatırımcılara kullandırılması, fizibilite çalışmalarının yap
Hızlı Menü
Detaylı Arama

Turk Business Center

Turk Business Center (TBC), ücretsiz şirket rehberi, firma rehberi, alım talepleri, satım talebi, ticari ilanlar, güncel sektörel talepler, online ürün ve hizmet katalogu, bayilik, franchising, şehir rehberi gibi özellikleri ile Türkiye'nin önde gelen B2B e-pazaryerleri arasındadır.
© 2004-2019