Sitrin Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı

Şirket Hakkında
Merhabalar
SİTRİN Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı, hayallerinize ve büyük hedeflerinize uzanan yolda en anlamlı kararın alındığı, en yürekli adımın atıldığı, değişimin ve heyecanın başladığı yeni yaşamınızın ilk basamağıdır.
Firmamızın, çalışma hayatına 2007 yılında İstanbulda başlamış 2010 yılında ise yeni yüzü ile Adana’ya tek merkez olarak taşınmıştır. Türkiye genelinde çeşitli illerde temsilcilikleri vardır. Amatör çalışma ruhunu kaybetmeden girişilen pek çok mücadeleden ilkelerimizi koruyarak ve artan deneyimlerimizle profesyonelleşerek başarı ile çıktık.
Amacımız gençlerin yurtdışında en güvenilir ve en etkin yoldan eğitim almalarını sağlamak ve gün geçtikçe bozulan Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı sektöründe hizmet kalitemizi daima korumaktır.
Yabancı dil bilmek günümüzde bir ihtiyaç değil tamamen bir gerekliliktir. Ancak, yabancı dil eğitimi mutlaka eğitim kalitesini uluslararası düzeyde kanıtlamış kurumlarca verilmelidir. Bu nedenle firmamız tüm uluslararası projelerini, ilgili ülkelerin hükümetlerince tanınmış, güvenilirliği kalite standartlarıyla tescil edilmiş ve yurtdışında belirli bir prestij sahibi olan firma ve okullarla sürdürmektedir.
SİTRİN Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı olarak tüm bu programları yürütürken benimsediğimiz anahtar sözcük özetle GÜVEN dir. Rolümüz sadece gençleri yurtdışına göndermekle sınırlı kalmayıp, yurtdışında yaşanan yabancılık duygusunu en aza indirmek, karşılaşacakları her sorun için hızlı ve kesin çözümler üretmek ve eğitimlerini başarıyla bitirene dek her aşamada onları ve ailelerini desteklemektir.
SİTRİN Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı çalışmalarında gerçekçidir, umut tacirliği yapmaz. Firmamızın her gelir düzeyindeki öğrenciye sunabileceği alternatif bir eğitim programı mutlaka vardır. Hizmet ilkemiz "bütünü farklı kılanın detaylar olduğu gerçeği" dir...
Yurtdışında yabancı dil eğitimi hedefleyen bir öğrenci neler isteyebilir?
Yabancı dilini geliştirmek, farklı ülkeleri ziyaret etmek, yeni insanlarla tanışmak, ç
Sitrin Yurtdışı Eğitim
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Sitrin Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı
Sektörü: Eğitim / Danışmanlık » Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı
İkincil Sektörü:Eğitim / Danışmanlık » Yurtdışı Eğitim
Yetkili Kişi: Gülay Eşlik
Adres: Baraj Yolu Mah. 6. Durak Gülkent İş Hanı 31/A-6 Seyhan
Şehir: Adana
Ülke: Türkiye
Telefon: (322) - 2265008
Web Sitesi: www.ingilterededilokullari.net
Ürünleri
İngiltere de eğitim denince oncelikli tercih etmenizi onerdiğimiz tek okulumuzdur. Ayrıntılı bilgi için lütfen bize ulaşınız
Maltanın en eski ve en iyi dil okulu olan ve en onemlisi Maltada ISO 9001 Kalite belgesine sahip tek okul olan European center alanında iddalı eğitim ...
İlan Talep ve Teklifleri
Maltada En Ekonomik Dil Eğitimi
Maltada en iyi okulumuz olan EC dil okulumuzda *6 ay haftada 20 İngilizce eğitimi *Maksimum 15 kişilik sınıflar *6 ay yurtta çift kişilik odada Ko...
Sitrin Yurtdışı Eğitim firma bilgileri. Sitrin Yurtdışı Eğitim adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Sitrin Yurtdışı Eğitim ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Sitrin Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 25-12-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.