Maltada En Ekonomik Dil Eğitimi

Bu ilan Sitrin Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı adlı şirket tarafından Maltada En Ekonomik Dil Eğitimi konusu ile girilmiştir. Firma bu ilanı Satım talebi, ilanı olarak Adana ilinden vermiştir. İlgilendiğiniz Talep/İlan bilgileri aşağıdadır.

12881
Satım
20/12/2011
Maltada En Ekonomik Dil Eğitimi
Maltada en iyi okulumuz olan EC dil okulumuzda *6 ay haftada 20 İngilizce eğitimi *Maksimum 15 kişilik sınıflar *6 ay yurtta çift kişilik odada Konaklama (Yurtlar 3 ve 4 yıldızlı otel konforundadır. Yemek yoktur çünkü kendi mutfağınızda marketten alışveriş yaparak kendi yemeğinizi kendiniz yapabilirsiniz. Böylece daha ekonomik olmaktadır.) *Kayıt Ücreti *Tüm ders materyalleri *EC şapka ve tişörtü *Havaalanında karşılama ve dönüşte havaalanına bırakma *24 saat güvenlik *Malta cep telefonu hattı *Seyahat ve sağlık sigortası *Okulda ücretsiz internet kullanımı * Gidiş – Dönüş Uçak bileti Dahil Toplam 5320 Euro
Sitrin Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı Sitrin Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı
Sitrin Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı ilanları

İlana yanıt verebilmek için TurkBusinessCenter'a üye olmalısınız.

Üye Giriş - Üye olmak için tıklayınız

Sitrin Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı talep ve ilanları

Maltada En Ekonomik Dil Eğitimi
Maltada en iyi okulumuz olan EC dil okulumuzda *6 ay haftada 20 İngilizce eğitimi*Maksimum 15 kişilik sınıflar*6 ay yurtta çift kişilik odada Ko...

İlan Sayfasına Geri Dön

DİKKAT!: Bu bölümde yer alan ilanlar/talepler/teklifler, Turk Business Center'a serbestçe üye olan şirketlerin her hangi bir onay mekanizmasından geçmeden yayınladıkları tekliflerdir. Turk Business Center sadece bu sayfaların düzgün çalışmasını sağlar, tekliflerin içerikleri ya da doğrulukları konusunda her hangi bir sorumluluk kabul etmez. Başvurmanın tek yolu yayınlayan şirket ile irtibat kurmaktır. Bu teklifin yanıltıcı olduğunu düşünüyorsanız, bilgi@turkbusinesscenter.com adresine e-posta göndererek bize haber veriniz.
Türkçe English Deutsch русский Español Française Italiano العربية 日本 한국의

Sitrin Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı nerede?


Haritayı büyütmek için üzerine tıklayın.

sektöründeki en güncel ürün ve hizmetler

Maltada En Ekonomik Dil Eğitimi
Maltada en iyi okulumuz olan EC dil okulumuzda *6 ay haftada 20 İngilizce eğitimi*Maksimum 15 kişili
Hızlı Menü
Detaylı Arama

Turk Business Center

Turk Business Center (TBC), ücretsiz şirket rehberi, firma rehberi, alım talepleri, satım talebi, ticari ilanlar, güncel sektörel talepler, online ürün ve hizmet katalogu, bayilik, franchising, şehir rehberi gibi özellikleri ile Türkiye'nin önde gelen B2B e-pazaryerleri arasındadır.
© 2004-2019