Aylık / Haftalık Ve Günlük Evler

Bu ilan Evodak Ev Ofis Daire Apart Konaklama Kiralama Hizmetleri adlı şirket tarafından Aylık / Haftalık Ve Günlük Evler konusu ile girilmiştir. Firma bu ilanı Satım talebi, ilanı olarak Ankara ilinden vermiştir. İlgilendiğiniz Talep/İlan bilgileri aşağıdadır.

23011
Satım
17/06/2021
Aylık / Haftalık Ve Günlük Evler
Sayfamızı BEĞENMENİZİ & PAYLAŞMANIZI RİCA EDERİZ. Haftalık Aylık Sezonluk Kiralamalar 2+1 Daire, 24 Saat Sıcak Su, 85 m2, Wifi / İnternet, 2 adet yatak odası, LCD TV, 4 kişi kapasite, Uydu Yayını, Full Mobilya Klimalı, Beyaz Eşya, Doğalgaz Kombi, Amerikan Mutfak, Laminant Parke, Amerikan Kapı, Modern Dekorasyon, Şık Aksesuarlar Temiz Havlu & Çarşaf, Çelik Kapı, Ses & Isı Yalıtımı, Güvenlik Kameralı, LED Aydınlatma Özel Memorial Hastanesi, Özel Koru Hastanesi, Özel Medicana Hastanesi, Özel TOBB Hastanesi ve Bayındır Hastaneleri en yakın ve Iraklı Libyalı Arap ve/veya Şehirdışından gelen Türk Hastaların Hasta ve Hasta yakınlarının/Refakatıcılarının konforlu ve Temiz bir şekilde konaklayabileceklerİ
Evodak Ev Ofis Daire Apart Konaklama Kiralama Hizmetleri Evodak Ev Ofis Daire Apart Konaklama Kiralama Hizmetleri
Evodak Ev Ofis Daire Apart Konaklama Kiralama Hizmetleri ilanları

İlana yanıt verebilmek için TurkBusinessCenter'a üye olmalısınız.

Üye Giriş - Üye olmak için tıklayınız

Evodak Ev Ofis Daire Apart Konaklama Kiralama Hizmetleri talep ve ilanları

Aylık / Haftalık Ve Günlük Evler
Sayfamızı BEĞENMENİZİ & PAYLAŞMANIZI RİCA EDERİZ.Haftalık Aylık Sezonluk Kiralamalar2+1 Daire, 24 Saat Sıcak Su, 85 m2, Wifi / İnternet, 2 ade

İlan Sayfasına Geri Dön

DİKKAT!: Bu bölümde yer alan ilanlar/talepler/teklifler, Turk Business Center'a serbestçe üye olan şirketlerin her hangi bir onay mekanizmasından geçmeden yayınladıkları tekliflerdir. Turk Business Center sadece bu sayfaların düzgün çalışmasını sağlar, tekliflerin içerikleri ya da doğrulukları konusunda her hangi bir sorumluluk kabul etmez. Başvurmanın tek yolu yayınlayan şirket ile irtibat kurmaktır. Bu teklifin yanıltıcı olduğunu düşünüyorsanız, bilgi@turkbusinesscenter.com adresine e-posta göndererek bize haber veriniz.
Türkçe English Deutsch русский Español Française Italiano العربية 日本 한국의

Evodak Ev Ofis Daire Apart Konaklama Kiralama Hizmetleri nerede?


Haritayı büyütmek için üzerine tıklayın.

sektöründeki en güncel ürün ve hizmetler

Aylık / Haftalık Ve Günlük Evler
Sayfamızı BEĞENMENİZİ & PAYLAŞMANIZI RİCA EDERİZ.Haftalık Aylık Sezonluk Kiralamalar2+1 Daire,
Kedi Pansiyonu
İstanbul’un keşmekeşinden uzak, trafiksiz, egzossuz mis gibi havası olan bölgesinde, kedilerin
Kiralık Alabalık Üretme Çiftliği/restaurant-pansiyon
KİRALIK ALABALIK ÜRETME ÇİFTLİĞİ ve DİNLENME TESİSLERİ.TESİSLER TAMAMEN FAAL OLUP RESTAURANTI ve PAN
Hızlı Menü
Detaylı Arama

Turk Business Center

Turk Business Center (TBC), ücretsiz şirket rehberi, firma rehberi, alım talepleri, satım talebi, ticari ilanlar, güncel sektörel talepler, online ürün ve hizmet katalogu, bayilik, franchising, şehir rehberi gibi özellikleri ile Türkiye'nin önde gelen B2B e-pazaryerleri arasındadır.
© 2004-2019