Göstergeç Sistemi

Bu ilan Elikon Elektronik Güvenlik Sistemleri adlı şirket tarafından Göstergeç Sistemi konusu ile girilmiştir. Firma bu ilanı Satım talebi, ilanı olarak Ankara ilinden vermiştir. İlgilendiğiniz Talep/İlan bilgileri aşağıdadır.

11007
Satım
26/04/2011
Göstergeç Sistemi
Manyetik “Göster Geç” kapı açma sistemi apartmanınızın kapısına anahtar ve RFID özellikli okuyucuyla birlikte kurulur.Her ikisi de içlerine yerleştirilmiş antenleri aracılığı ile çalışır. Anahtar ve okuyucu kurulum sırasında birbirilerine tanıtılır.Bu işlemden sonra okuyucuya tanıtılmamış hiçbir manyetik anahtar bina kapısını açamaz. Okuyucu pil değiştirmeden ve bakım yapmadan yıllarca çalışır.Anahtar okuyucudan aldığı manyetik enerjiyi elektrik enerjisine çevirerek çalışır.Manyetik anahtarı temas ettirmeden okuyucuya 10-15 cm yaklaştırdığınızda bile okuyarak kapı açılacaktır.Sistem her iki yönden de okuma yapmaya uygundur. Satın alınan ek anahtarları sisteme kolayca tanıtabilir ve apartmana giriş için yetkilendirebilirsiniz.
Elikon Elektronik Güvenlik Sistemleri Elikon Elektronik Güvenlik Sistemleri
Elikon Elektronik Güvenlik Sistemleri ilanları

İlana yanıt verebilmek için TurkBusinessCenter'a üye olmalısınız.

Üye Giriş - Üye olmak için tıklayınız

Elikon Elektronik Güvenlik Sistemleri talep ve ilanları

Göstergeç Sistemi
Manyetik “Göster Geç” kapı açma sistemi apartmanınızın kapısına anahtar ve RFID özellikli okuyucuyla birlikte kurulur.Her ikisi de içleri
Turnike Geçiş Sistemi
Turnike Sistemleri Tren / metro istasyonları ile ticaret merkezleri, stadyumlar, okullar, devlet ve özel sektör kurulusları ve endüstriyel alanl

İlan Sayfasına Geri Dön

DİKKAT!: Bu bölümde yer alan ilanlar/talepler/teklifler, Turk Business Center'a serbestçe üye olan şirketlerin her hangi bir onay mekanizmasından geçmeden yayınladıkları tekliflerdir. Turk Business Center sadece bu sayfaların düzgün çalışmasını sağlar, tekliflerin içerikleri ya da doğrulukları konusunda her hangi bir sorumluluk kabul etmez. Başvurmanın tek yolu yayınlayan şirket ile irtibat kurmaktır. Bu teklifin yanıltıcı olduğunu düşünüyorsanız, bilgi@turkbusinesscenter.com adresine e-posta göndererek bize haber veriniz.
Türkçe English Deutsch русский Español Française Italiano العربية 日本 한국의

Elikon Elektronik Güvenlik Sistemleri nerede?


Haritayı büyütmek için üzerine tıklayın.

sektöründeki en güncel ürün ve hizmetler

Göstergeç Sistemi
Manyetik “Göster Geç” kapı açma sistemi apartmanınızın kapısına anahtar ve RFID özellik
Turnike Geçiş Sistemi
Turnike Sistemleri Tren / metro istasyonları ile ticaret merkezleri, stadyumlar, okullar, devl
X-ray Cihazları Ve Metal Kapı Dedektörleri Bakım Onarım Servis Hizmetleri
X-RAY CİHAZLARI VE METAL KAPI DEDEKTÖRLERİ BAKIM ONARIM SERVİS HİZMETLERİBina, Alışveriş merkezi,
Kartlı Geçiş Sistemleri
Kartlı Geçiş Sistemleri ile personel devam kontrolü (PDKS), ziyaretçi giriş kontrolü ve belirli me
Hızlı Menü
Detaylı Arama

Turk Business Center

Turk Business Center (TBC), ücretsiz şirket rehberi, firma rehberi, alım talepleri, satım talebi, ticari ilanlar, güncel sektörel talepler, online ürün ve hizmet katalogu, bayilik, franchising, şehir rehberi gibi özellikleri ile Türkiye'nin önde gelen B2B e-pazaryerleri arasındadır.
© 2004-2019