Iphonlar İcin Deri Kiliflari

Bu ilan Multibrend Ltd adlı şirket tarafından Iphonlar İcin Deri Kiliflari konusu ile girilmiştir. Firma bu ilanı Alım talebi, ilanı olarak Yurtdışı ilinden vermiştir. İlgilendiğiniz Talep/İlan bilgileri aşağıdadır.

10774
Alım
25/04/2010
Iphonlar İcin Deri Kiliflari
Rusyada satilacak IPhonlar icin deri kiliflarin uretilmesi gerekiyor. Trexta firmasinin urettigi kiliflarin aynisi yapilmali, urunlere bu linkten bakabilirsiniz. http://www.trexta.com. Ilgilenen kisiler bu numaradan ulasabilir: 00(994 50) 314 20 05(28 Mart tarihine kadar). 28 Mart tarihinden sonra asagidaki numaradan ulasabilirsiniz: 007(925) 820 93 88. Cavid Kocerli www.multibrend.net
Multibrend Ltd Multibrend Ltd
Multibrend Ltd ilanları

İlana yanıt verebilmek için TurkBusinessCenter'a üye olmalısınız.

Üye Giriş - Üye olmak için tıklayınız

Multibrend Ltd talep ve ilanları

Iphonlar İcin Deri Kiliflari
Rusyada satilacak IPhonlar icin deri kiliflarin uretilmesi gerekiyor. Trexta firmasinin urettigi kiliflarin aynisi yapilmali, urunlere bu linkten ba.
Cep Telefonlari İcin Deri Kiliflari
Rusyada satilacak IPhonlar icin deri kiliflarin uretilmesi gerekiyor.Trexta firmasinin urettigi kiliflarin aynisi yapilmali, urunlere bu linkten bak.

İlan Sayfasına Geri Dön

DİKKAT!: Bu bölümde yer alan ilanlar/talepler/teklifler, Turk Business Center'a serbestçe üye olan şirketlerin her hangi bir onay mekanizmasından geçmeden yayınladıkları tekliflerdir. Turk Business Center sadece bu sayfaların düzgün çalışmasını sağlar, tekliflerin içerikleri ya da doğrulukları konusunda her hangi bir sorumluluk kabul etmez. Başvurmanın tek yolu yayınlayan şirket ile irtibat kurmaktır. Bu teklifin yanıltıcı olduğunu düşünüyorsanız, bilgi@turkbusinesscenter.com adresine e-posta göndererek bize haber veriniz.
Türkçe English Deutsch русский Español Française Italiano العربية 日本 한국의

Multibrend Ltd nerede?


Haritayı büyütmek için üzerine tıklayın.

sektöründeki en güncel ürün ve hizmetler

Deri Tasarım
deriden mamül takı tasarımı , bileklik , tasma, kolye, küpe, halhal, tektil sektörüne deri a
Iphonlar İcin Deri Kiliflari
Rusyada satilacak IPhonlar icin deri kiliflarin uretilmesi gerekiyor. Trexta firmasinin urettigi kil
İnanılmaz Ürün Şeffaf Ayakkabı Kutuları
yeni bir ürün şeffaf ayakkabı kutuları herkesde olması gereken bir ürün ister evraklarınızı, makyaj
Hızlı Menü
Detaylı Arama

Turk Business Center

Turk Business Center (TBC), ücretsiz şirket rehberi, firma rehberi, alım talepleri, satım talebi, ticari ilanlar, güncel sektörel talepler, online ürün ve hizmet katalogu, bayilik, franchising, şehir rehberi gibi özellikleri ile Türkiye'nin önde gelen B2B e-pazaryerleri arasındadır.
© 2004-2019