Mobil Şarj M2

Bu ilan Aktaş Elektrik Elektronik Otomasyon Sistemleri adlı şirket tarafından Mobil Şarj M2 konusu ile girilmiştir. Firma bu ilanı Satım talebi, ilanı olarak İstanbul ilinden vermiştir. İlgilendiğiniz Talep/İlan bilgileri aşağıdadır.

22766
Satım
14/10/2018
Mobil Şarj M2
Ürün Teknik Özellikleri: *4 USB çıkışına 4 telefon bağlanabilir.(1. USB ve 3.USB iphone için) *Telefon takılı değilse jetonu geri verir. *Atılan tüm jetonlar toplam jeton olarak sayılır ve şifreli olarak LCD ekranda görülür. *Jeton adedi ayarlanabilir.(1-5 adet arası) *Jeton atma uyarı zamanı (5-60sn ) ayarlanabilir. *Şarj süresi (5-60dk) ayarlanabilir. *Telefon süresi dolmadan çıkarılırsa kalan süre 2 DAKİKA sonra sıfırlanır. *Tek bir şarj adaptörü (12V 3A ve üstü) veya 12v 7A akü bağlanabilir. Başka herhangi bir adaptör bağlanmaz. *Telefon USB’ye takıldığında jeton uyarı zamanı geriye sayar, aynı zamanda kısa bip sesi çıkar. Bu sürede jeton atılır. *Jeton atıldıktan sonra kısa bip sesi ile beraber şarj işlemi başlar. USB ledi yanar. Ve ayarlanan zamandan dakika saniye olarak geriye sayar. *Şarj işlemi uzun bib sesi ile beraber biter. LCD’de zaman sıfırı gösterir ve USB ledi söner. *USB kablosu kopuk ise atılan jeton iade edilir. Sarj için süre başlamaz. *Akü seviyesini gerilim olarak ekranda gösterir. *Akü bittiğinde ekranda “AKU BOŞ” ŞARJA TAKINIZ. yazar. Aynı zamanda sürekli kısa bip sesi duyulur. Mevcut telefonu sonuna kadar şarj eder, başka jeton almaz. Akü şarja takılıp belli bir seviyeye gelince tekrar jeton alır. *Ürün tamamen metal kutudan üretilmiştir elokstratik toz boyalıdır. *Kiralama ve işletmelerin kullanımına müsait bir ölçü ve tasarım ile üretilmiştir. *Para alma kapasitesi maximum seviyede ölçülendirilmiştir, yaklaşık 250 tl madeni para ve jeton kapasitesi vardır. *Mobilcihazı üzerinde bulunan reklam alanı sayesinde işletmelerin reklam alma ya da kendi ürün ve tanıtımlarını yapma imkanı sağlar. *Ürününmüz kırılma ve darbelere karşı son derece dayanıklıdır. *%100 Yerli üretim , yerli imalat. *Yedek parça ve teknik servis destegi.
Aktaş Elektrik Elektronik Otomasyon Sistemleri Aktaş Elektrik Elektronik Otomasyon Sistemleri
Aktaş Elektrik Elektronik Otomasyon Sistemleri ilanları

İlana yanıt verebilmek için TurkBusinessCenter'a üye olmalısınız.

Üye Giriş - Üye olmak için tıklayınız

Aktaş Elektrik Elektronik Otomasyon Sistemleri talep ve ilanları

Mobil Şarj M2
Ürün Teknik Özellikleri:*4 USB çıkışına 4 telefon bağlanabilir.(1. USB ve 3.USB iphone için)*Telefon takılı değilse jetonu geri verir.*Atılan ...

İlan Sayfasına Geri Dön

DİKKAT!: Bu bölümde yer alan ilanlar/talepler/teklifler, Turk Business Center'a serbestçe üye olan şirketlerin her hangi bir onay mekanizmasından geçmeden yayınladıkları tekliflerdir. Turk Business Center sadece bu sayfaların düzgün çalışmasını sağlar, tekliflerin içerikleri ya da doğrulukları konusunda her hangi bir sorumluluk kabul etmez. Başvurmanın tek yolu yayınlayan şirket ile irtibat kurmaktır. Bu teklifin yanıltıcı olduğunu düşünüyorsanız, bilgi@turkbusinesscenter.com adresine e-posta göndererek bize haber veriniz.
Türkçe English Deutsch русский Español Française Italiano العربية 日本 한국의

Aktaş Elektrik Elektronik Otomasyon Sistemleri nerede?


Haritayı büyütmek için üzerine tıklayın.

sektöründeki en güncel ürün ve hizmetler

Mobil Şarj M2
Ürün Teknik Özellikleri:*4 USB çıkışına 4 telefon bağlanabilir.(1. USB ve 3.USB iphone için)*Telefon
Pazarilan.com - Satılık, Kiralık, 2.el, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi Fiyatları - İlan Ve Alışverişte İlk Adres
Satılık, kiralık, ikinci el (2.el), ev, emlak, klasik ve yeni araba, hasarlı oto, moto
Hızlı Menü
Detaylı Arama

Turk Business Center

Turk Business Center (TBC), ücretsiz şirket rehberi, firma rehberi, alım talepleri, satım talebi, ticari ilanlar, güncel sektörel talepler, online ürün ve hizmet katalogu, bayilik, franchising, şehir rehberi gibi özellikleri ile Türkiye'nin önde gelen B2B e-pazaryerleri arasındadır.
© 2004-2019