Efe Kuluçka Makineleri Ve Ekipmanları Bayiilik

Bu ilan Efe Kuluçka Makineleri adlı şirket tarafından Efe Kuluçka Makineleri Ve Ekipmanları Bayiilik konusu ile girilmiştir. Firma bu ilanı Bayilik talebi, ilanı olarak Antalya ilinden vermiştir. İlgilendiğiniz Talep/İlan bilgileri aşağıdadır.

22238
Bayilik
27/12/2016
Efe Kuluçka Makineleri Ve Ekipmanları Bayiilik
Şirketimiz ürünlerini Pazarlayacak Elemanlar araanmaktadır: Efe Kuluçka Makineleri Merkezi Antalya Alanya da olup Türkiye deki Tek Yetkili Satış DİSTRİBÜTÖR'ü Efe Kuluçka dır. Fiyatlarımız da ki Ucuzluk diğer firmalara nazaran birkaç aracı ile satın alma yerine direk fabrikadan halka olduğu içindir. Tüm Efe Kuluçka Makinaları garanti kapsamında olup 1 yıl fabrika garantilidir. Genel garanti kapsama şartları geçerlidir ve bozulduğu takdirde yeni ürün vermekteyiz. Tüm Efe Kuluçka makineleri serilerinden kendine ait Türkçe kullanım kılavuzu mevcut olup Satış sonrası 7/24 görsel teknik desteğimiz mevcuttur.
Efe Kuluçka Makineleri Efe Kuluçka Makineleri
Efe Kuluçka Makineleri ilanları

İlana yanıt verebilmek için TurkBusinessCenter'a üye olmalısınız.

Üye Giriş - Üye olmak için tıklayınız

Efe Kuluçka Makineleri talep ve ilanları

Efe Kuluçka Makineleri Ve Ekipmanları Bayiilik
Şirketimiz ürünlerini Pazarlayacak Elemanlar araanmaktadır:Efe Kuluçka Makineleri Merkezi Antalya Alanya da olup Türkiye deki Tek Yetkili Satış ...

İlan Sayfasına Geri Dön

DİKKAT!: Bu bölümde yer alan ilanlar/talepler/teklifler, Turk Business Center'a serbestçe üye olan şirketlerin her hangi bir onay mekanizmasından geçmeden yayınladıkları tekliflerdir. Turk Business Center sadece bu sayfaların düzgün çalışmasını sağlar, tekliflerin içerikleri ya da doğrulukları konusunda her hangi bir sorumluluk kabul etmez. Başvurmanın tek yolu yayınlayan şirket ile irtibat kurmaktır. Bu teklifin yanıltıcı olduğunu düşünüyorsanız, bilgi@turkbusinesscenter.com adresine e-posta göndererek bize haber veriniz.
Türkçe English Deutsch русский Español Française Italiano العربية 日本 한국의

Efe Kuluçka Makineleri nerede?


Haritayı büyütmek için üzerine tıklayın.

sektöründeki en güncel ürün ve hizmetler

Efe Kuluçka Makineleri Ve Ekipmanları Bayiilik
Şirketimiz ürünlerini Pazarlayacak Elemanlar araanmaktadır:Efe Kuluçka Makineleri Merkezi Antalya Al
Stressiz Doğal Organik Yumurta
Selamlar KIRKLARELİ / BABAESKİ de organik yumurta üretiminde haftalık 3000 yumurta almaktayız. Tavuk
Hızlı Menü
Detaylı Arama

Turk Business Center

Turk Business Center (TBC), ücretsiz şirket rehberi, firma rehberi, alım talepleri, satım talebi, ticari ilanlar, güncel sektörel talepler, online ürün ve hizmet katalogu, bayilik, franchising, şehir rehberi gibi özellikleri ile Türkiye'nin önde gelen B2B e-pazaryerleri arasındadır.
© 2004-2019