Stressiz Doğal Organik Yumurta

Bu ilan Soy Yumurta adlı şirket tarafından Stressiz Doğal Organik Yumurta konusu ile girilmiştir. Firma bu ilanı Satım talebi, ilanı olarak Kırklareli ilinden vermiştir. İlgilendiğiniz Talep/İlan bilgileri aşağıdadır.

20419
Satım
23/11/2015
Stressiz Doğal Organik Yumurta
Selamlar KIRKLARELİ / BABAESKİ de organik yumurta üretiminde haftalık 3000 yumurta almaktayız. Tavuklar tamamen salma olarak 24 saat özgürce dolaşmaktadır, günün ilk ışıkları ile çıkıp günün son ışıkları ile barınaklarına kendileri dönmektedir, Kış şartlarına rağmen çimlendirme yöntemi ile yeşilden mahrum bırakmıyoruz. Zaten yumurtayı deneyince notunu kendiniz vereceksiniz Dileyen herkezi ziyaretimize bekleriz. buyrun gelin görün kıralım yiyelim. Toplu alımlar için arayın lütfen Saygılarımla İsmail YAVAŞOĞLU 05423929343

İlana yanıt verebilmek için TurkBusinessCenter'a üye olmalısınız.

Üye Giriş - Üye olmak için tıklayınız

Soy Yumurta talep ve ilanları

Stressiz Doğal Organik Yumurta
Selamlar KIRKLARELİ / BABAESKİ de organik yumurta üretiminde haftalık 3000 yumurta almaktayız. Tavuklar tamamen salma olarak 24 saat özgürce d...

İlan Sayfasına Geri Dön

DİKKAT!: Bu bölümde yer alan ilanlar/talepler/teklifler, Turk Business Center'a serbestçe üye olan şirketlerin her hangi bir onay mekanizmasından geçmeden yayınladıkları tekliflerdir. Turk Business Center sadece bu sayfaların düzgün çalışmasını sağlar, tekliflerin içerikleri ya da doğrulukları konusunda her hangi bir sorumluluk kabul etmez. Başvurmanın tek yolu yayınlayan şirket ile irtibat kurmaktır. Bu teklifin yanıltıcı olduğunu düşünüyorsanız, bilgi@turkbusinesscenter.com adresine e-posta göndererek bize haber veriniz.
Türkçe English Deutsch русский Español Française Italiano العربية 日本 한국의

Soy Yumurta nerede?


Haritayı büyütmek için üzerine tıklayın.

sektöründeki en güncel ürün ve hizmetler

Efe Kuluçka Makineleri Ve Ekipmanları Bayiilik
Şirketimiz ürünlerini Pazarlayacak Elemanlar araanmaktadır:Efe Kuluçka Makineleri Merkezi Antalya Al
Stressiz Doğal Organik Yumurta
Selamlar KIRKLARELİ / BABAESKİ de organik yumurta üretiminde haftalık 3000 yumurta almaktayız. Tavuk
Hızlı Menü
Detaylı Arama

Turk Business Center

Turk Business Center (TBC), ücretsiz şirket rehberi, firma rehberi, alım talepleri, satım talebi, ticari ilanlar, güncel sektörel talepler, online ürün ve hizmet katalogu, bayilik, franchising, şehir rehberi gibi özellikleri ile Türkiye'nin önde gelen B2B e-pazaryerleri arasındadır.
© 2004-2019